Speelavonden juni 2021

  We spelen in juni op maandagavonden in het Denksportcentrum

  De Internetcompetitie 2021, die op glorieuze wijze gewonnen is door Jan Meijer, is geƫindigd omdat we weer in het Denksportcentrum kunnen spelen op Corona-veilige wijze. 31 mei was de eerste avond dat we weer open waren en de spelers hadden het geluk met het weer zodat er buiten gespeeld werd. Er waren maar drie leden die het computerscherm hadden ingeruild voor het fysieke contact met bord en stenen maar het was een schitterende avond.
  De uitslagen waren
  Theo – Simon 1-0
  Theo – Henk (15′) 0-1

  Op 7 juni konden we weer buiten spelen, weer onder een wolkeloze lucht, en met koffie en thee omdat voor het eerst de bar weer open mag zijn. Beginnend in de late avondzon werd het na 10 uur toch wat fris en het vergde een vaste hand om het bord naar binnen te verplaatsen zonder dat de stenen gingen wandelen.
  De uitslagen waren
  Walther – Simon 1-0
  Jaap – Henk 1-0

  Op maandag 14 juni won Jaap van Henk en kwam later op de avond Theo nog even om reclame te maken voor het nieuwe tijdschrift European Go Journal.

  We spelen nog op de maandagen 21 en 28 juni. In juli en augustus spelen we zoals gewoonlijk in de zomer op woensdag en dus niet op maandag of donderdag.

  Comments are closed.