Ledenwerfactie op Leiden Centraal

  Op het Centraal Station in Leiden heeft de jonge garde van de club een ledenwerfactie gehouden.

  Initiatiefnemer Thomas Finkelnberg, aankomend studente Miranda en Eric van der Marel.

  Op donderdagmiddag 29 juli 2010 hebben Thomas Finkelnberg, Bart de Waal, Marc Franssen, voorzitter Eric van der Marel en webmaster Hans Mugge aan de tafeltjes in de stationshal een middagje go gespeeld tegen elkaar en diverse voorbijgangers.

  Het was een idee van Thomas om iets aan public relations te gaan doen en in het bijzonder een nieuwe en jongere generatie te benaderen. Tientallen reizigers hebben eventjes of langer gekeken, gespeeld en ontvingen een foldertje van de Gobond. Ook Jan Bol liet zijn neus zien, maar dat was meer toeval. Vooral studenten waren belangstellend. Een vriendelijke pensionado van 76 jaar ook, maar zijn vrouw besloot, dat dit geen geschikte hobby was.

  Foto’s van de ledenwerf-actie zijn te vinden in de gallery.

  Voor andere ideeën van reclame en ledenwerving houdt het bestuur zich aanbevolen.

  Comments are closed.