Kyu competitie gestart

  Op donderdag 7 oktober 2010 ging de nieuwe kyucompetitie van start. Een idee van Gerald Westhof, die deze competitie zag als een manier om je jeugd erbij te betrekken en tegen de senioren te laten spelen. Terwijl de sterkere spelers op maandag in de competitie uitkomen, is deze kyucompetitie op donderdag verboden voor danspelers. Er wordt gespeeld met klok, en met volledige voorgift. In de eerste ronde was er meteen een hoopvol aantal van 10 spelers.

  De uitslagenĀ (die vanaf heden onder categorie”competitie” te vinden zijn:

  1. Thomas Kam     - Kawin Wu     1 - 0
  2. Paul van Swieten  - Hamid Rhezouani 1 - 0
  3. Thomas Finkelnberg - Hans Finkelnberg 1 - 0
  4. Hans Mugge     - Jinbi Jin   0,5 - 0,5
  5. Eric van der Marel - Arie Brand    0 - 1
  

  Comments are closed.