Jaaragenda 2010 – 2011

    Het bestuur heeft op de bestuursvergadering van 18 augustus 2010 een planning voor het gehele jaar samengesteld. Speciaal voor go-spelers met een volle agenda, die tijdig willen plannen. Inclusief een go-gongtoernooi (Arnoud Rutgers van der Loeff won de laatste 2 versies in 2004 en 2006), Lakenfeesttoernooi, vluggertjestoernooi en districtstoernooi. Nieuw of terug van weggeweest zijn een toptrainingsavond, 9 x 9 toernooi, Huttontoernooi en kyucompetitie. Het paastoernooi (laatste editie 2007) slaan we nog een jaartje over. Ook de data voor de interne competitie op maandag liggen (met dank aan Jan Bol) nu tijdig vast.

    Mogelijk moet er in het tweede semester (voorjaar 2011) nog iets veranderd worden. De bond heeft de NGC-data nog niet vrijgegeven.

    Suggesties of fouten graag zo spoedig mogelijk melden bij de voorzitter.

    Comments are closed.