NGC – week 44

  In week 44 speelden er 3 teams van de LGoC. Team 1 had al vooruit gespeeld, terwijl team 5 vrij was.

  Team 2 speelde thuis tegen Seki 3 Den Haag en boekte een mooie 2 – 1 zege. Zjev Ambagts speelde aan bord 1, maar miste routine. Peter Dullemijer en (reglementair) Jan Bol wisten wel te winnen.

  Team 3 speelde in Delft tegen Seki 4. Het team was verzwakt, omdat Jaap Blom en Arne Sinnema niet konden. Thomas Finkelnberg en Marc Franssen vielen verdienstelijk in, maar het krachtsverschil was te groot. Vincent van der Goes had een spannende partij tegen Bas van den Ende, maar verloor ook.

  Team 4 speelde thuis tegen het sterke Amstelveen 3. Ook hier een 3 – 0 nederlaag. Zowel Jinbi Jin als Hans Finkelnberg moesten tegen een surplus van 7 kyu’s opboksen. Bij Henk van der Wal was het spannend tegen musicus Frank van Dam, maar ging het uiteindelijk mis.

  Zie voor meer details en tussenstanden de bondssite.

  Comments are closed.